KC Trebinje: Program bioskopa do 20. marta

Trebinjska filmska publika imaće priliku da uživa u novim filmolvima u bioskopu Kulturnog centra. Projekcije možete ispratiti do 20. marta.

Šazam! Gnjev bogova – Od 16. do 20. marta 2023. 20.00 časova

SADRŽAJ FILMA:

Bili Betson i njegova braća i sestre, koji se pretvaraju u superheroje kada izgovore „Šazam!”, primorani su da se vrate u akcijui bore se protiv Atlasovih ćerki. Moraju da ih spriječe da iskoriste oružje koje bi moglo da uništi svijet u kome moraju da putuju kako bi sklopili mir sa bogovima, jer je Bili njihove moći uzimao zdravo za gotovo.

ORIGINALNI NASLOV: Shazam! Fury of the Gods

REŽIJA: Dejvid F. Sandberg (David F. Sandberg)

ULOGE: Zakari Livaj (Zachary Levi), Ašer Ejndžel (Asher Angel), Džek Dilan Grejzer (Jack Dylan Grazer), Rejčel Zegler (Rachel Zegler), Adam Brodi (Adam Brody)

ŽANR: Akcija, avantura

TRAJANJE: 130 min.

CIJENA ULAZNICE: 5 KM

65 – Od 16. do 20. marta 2023. 18.00 časova

Saznajte kako će se narednik Mils i Koa boriti za opstanak u svijetu prepunom dinosaurusa. I da li će uspjeti da pobjegnu sa Zemlje…

SADRŽAJ FILMA:

Nakon katastrofalne nesreće na nepoznatoj planeti, pilot Mils ubrzo otkriva da je zapravo bio nasukan na planetu Zemlju prije 65 miliona godina. Sada, sa samo jednom šansom za spas, Mils i Koa, jedini preživjeli član posade, moraju da prođu kroz nepoznati teren zaokupljen opasnim praistorijskim stvorenjima u epskoj borbi za opstanak.

ORIGINALNI NASLOV: 65

REŽIJA: Brajan Vuds (Bryan Woods), Skot Bek (Scott Beck)

ULOGE: Adam Drajver (Adam Driver), Arijana Grinblat (Ariana Greenblatt), Kloi Kolman (Chloe Coleman)

ŽANR: Naučna fantastika, avantura, drama

TRAJANJE: 93 min.

CIJENA ULAZNICE: 5 KM

 

Padrino, mart 2023.

The post KC Trebinje: Program bioskopa do 20. marta appeared first on Padrino Vijesti.