Kako se koji znak izvinjava (ili ne) kada nešto krene naopako?

Ribe se vode intuicijom, pa vam ponekad iz neshvatljivih razloga neće oprostiti neki manji propust, Vagama je omiljena taktika u svađi je odbijanje razgovora, a Blizanci lako opraštaju jer ne vole da dugo budu u napetim odnosima.

Ovan „pada“ na kajanje

Pripadnici ovog znaka se lako uvrede, ali brzo opraštaju. Ako je uvreda velika, najčešće neće hteti da razgovara sa vama nekoliko dana, ali će vam oprostiti ako se iskreno pokajete. S druge strane, Ovnovi nemaju problema sa izvinjavanjem pa će lako da priznaju da su pogrešili. Slatkorečivi su i očekuju da će druga strana brzo da prihvati izvinjenje.

Šta Bik misli teško je da odgonetnete

Pripadnici ovog znaka deluju misteriozno, jer vole da se svađaju bez nekog posebnog razloga, pa im je svađa svojevrstan oblik zabave. Ponekad mogu da budu okrutni i da ne prihvate vaše izvinjenje, ali će da popuste ako ih podsetite koliko i zašto vam puno znače. Njihova reč mora da bude poslednja, a kad nešto zgreše neće da se iskupe standardnim izvinjavanjem već poljupcima, nežnostima i poklonima.

Blizanci lako planu, ali žele sve brzo da izglade

Pripadnici ovog znaka lako opraštaju jer ne vole da dugo budu u napetim odnosima. Čim im kažete da vam je žao i da vam nedostaju, Blizanci neće videti smisla u tome da se i dalje ljute, koliko god ih vi prethodno uvredili. Većinu svađa u kojima su oni krivci započnu jer ne mogu da kontrolišu svoj jezik, pa nenamerno vređaju bliske ljude. Ako se izvinjavaju, u tome su vrlo originalni i ne možete biti dugo ljuti na njih.

Rak dugo pamti i zamera, a u izvinjavanju je uporan

Pripadnici ovog znaka poznati su po tome što dugo pamte ako ih je neko povredio i često smišljaju osvete. Najbolji način da vam oproste je iskren, iscrpan i dug razgovor ili pismo u kojem ćete morati detaljno da objašnjavate kako vam je i zbog čega žao. Ako Rak nešto pogreši, biće uporan i gnjaviće vas dok ne prihvatite izvinjenje.

Lav se povlači kada vas uvredi, a iskupljuje se laskanjem

Pripadnici ovog znaka najčešće se iznenade kad shvate da su druge povredili svojim ponašanjem, pa se zbog toga povlače, izbegavaju razgovor i nadaju se da će situacija proći sama od sebe. Ne očekujte česta izvinjenja od Lavova, jer su oni poprilični egomanijaci. Na kraju će ipak nevoljno priznati da su pogrešili ako ih suočite sa dokazima. Ako uvredite Lavove, najbolje je da tome ne pridajete preveliku pažnju, dok ne zaborave.

Devica se vodi logikom

Pripadnici ovog znaka mogu biti tvrdoglavi, pa čak i osvetoljubivi. Najbolji način da im se izvinite je da priznate čak i najmanju grešku i kažete da ste shvatili kako su oni u pravu. Ako oni pogreše, neće im biti problem da se izvine, ali će pritom da koriste brojna opravdanja, pa ćete na kraju da imate utisak da upošte nisu pogrešili.

Vage vole dramatična pomirenja

Pripadnici ovog znaka poprilično su skloni dramatizaciji, pa ako ih povredite moraćete da osvojite njihovu naklonost sa velikim rečima. Njihova omiljena psihološka taktika u svađi je odbijanje razgovora, iako očekuju od vas da pokušate da doprete do njih. Ako Vage pogreše, najčešće neće shvatiti u čemu je problem sve dok im to ne nacrtate tako da mogu da se zamisle u vašoj poziciji. Njihova izvinjenja i opravdanja nisu konkretna, ali pokazuju dobru volju.

Škorpije su osvetnički raspoložene

Pripadnici ovog znaka smatraju da je njihova misija isterati pravdu, a sposobni su da se ljute mesecima, dok ne popuste i prihvate izvinjenje. Zbog velike uvrede oni će okončati duboke odnose, ali je dobra stvar što se ne vređaju tako lako. Ako pogreše, izvinjenje će vam ponuditi tako da niko ne čuje, ali pre toga će vas omekšati nežnim pristupom.

Strelac je majstor opraštanja zbog empatije

Prema Zodijaku, pripadnici ovog znaka najviše su skloni opraštanju, jer su sposobni da uvide zbog čega je došlo do napete situacije i da u tome pronađu svoj deo krivice. Ipak, nemojte to da zloupotrebljavate, jer izbegavaju ljude zbog kojih stalno moraju da se preispituju. Ako oni pogreše, očekujte šarmantna izvinjenja koja će pucati na vaše emocije i dobru volju.

Jarcu se izvinjavajte u fazama, jer je ponosan

Pripadnici ovog tvrdoglavog znaka ne opraštaju tako lako, a sposobni su da učine sve da shvatite koliko ste ih povredili. Zahtevaće od vas sve razloge i moguća objašnjenja za vaše ponašanje, a tek ako shvate zašto ste nešto napravili, moći će da vam oproste, ali ne i da zaborave. Sami nemaju problema sa izvinjavanjem, jer sebi zameraju čim nekog povrede.

Vodolija ne zna da se izvini, teško oprašta, pa izbegava svađe

Pripadnici ovog znaka nisu poznati po opraštanju, jer sebe doživljavaju kao moralne vertikale. Ponekad će da odglume da su oprostili tek toliko da ih ne zamarate raspravama, a opraštaju tek ako vide da ste u potpunosti shvatili grešku. Kako imaju veliki ego, čak i ako nisu u pravu, neće se puno izvinjavati, već očekuju da pređete preko njihovih greški.

Ribe dugo zameraju, a iskupljuju se nežnostima

Kod svake vrste rasprava Ribe se vode intuicijom, pa vam ponekad iz neshvatljivih razloga neće oprostiti manji propust i dugo će se ljutiti. Ako oni pogreše, tada njihovo izvinjenje sadrži patnju i dozu dramatičnosti, puno velikih reči, poljubaca i zagrljaja.

 

 

Izvor: Prva.rs

The post Kako se koji znak izvinjava (ili ne) kada nešto krene naopako? appeared first on Padrino Vijesti.