Humanitarna predstava za liječenje djevojčice iz Trnova

Humanitarna predstava „Ženski vremeplov“ biće izvedena u srijedu, 3. maja u pozorištu Kulturnog centra Trebinje, a sav prihod namijenjen je za liječenje osmogodišnje djevojčice Magdalene Vlaški iz Trnova.

Predstava je plod saradnje Prve osnovne škole iz Brčkog i Osnovne škole „Petar Petrović NJegoš“ iz Istočnog Sarajeva i nastala je po tekstu Vesne Stanišić, Vesne Rkman, Sandre Lalić i Maje Čolaković, najavljeno je iz Kulturnog centra Trebinje.

Učenička predstava, osim edukativnog ima i humanitarni karakter.

Predstava počinje u 20.00 časova, ulaz je slobodan, a kutija za donacije biće postavljena ispred ulaza u pozorišnu salu.

„Pokažimo humanost – vratimo Magdaleni djetinjstvo i osmijeh na lice“, naveli su iz trebinjskog Kulturnog centra.

Osmogodišnja Magdalena Vlaški iz Trnova boluje od maligne bolesti i trenutno se nalazi na liječenju u Kliničkom centru Srbije u Beogradu nakon čega bi njeno liječenje trebalo biti nastavljeno u inostranstvu, za šta je potrebno prikupiti oko 300.000 evra.

Za liječenje Magdalene do kraja aprila je aktivan „M:telov“ humanitarni broj 1413, kao i broj 090 29 00 48 za korisnike fiksne i mobilne mreže „BH telekoma“.

Uplate na račun mogu se izvršiti i na broj 5520001975658815, Adiko banka na ime Zorica Dursun, Trg Srđana Kneževića 8, 71220 Trnovo, prenosi Srna.

 

 

 

Izvor: Srna

The post Humanitarna predstava za liječenje djevojčice iz Trnova appeared first on Padrino Vijesti.