Horoskop otkriva koji znakovi će u maju pronaći srodnu dušu

Maj nije samo najtopliji mjesec proljeća kada sve cvjeta, u njemu nam mogu zagrijati srce i neke nove ljubavne priče.

Ukoliko tražite srodnu dušu, proljeće je period kada su ove romantične vibracije u vazduhu, a astrolozi smatraju da će neki znaci Zodijaka posebno imati sreće.

Rak

Mogući su sastanci u ovom proljećnom mjesecu. Da biste razumjeli da li je osoba prikladna ili ne, trebalo bi odmah da komunicirate sa otvoreno i da se bolje upoznate.

Možda ćete biti iznenađeni koliko oboje možete postati bliski. Ne ignorišite one koji pokušavaju da vam privuku pažnju. Takođe, osobe rođene u horoskopskom znaku Raka treba da podijele svoja zapažanja i filozofiju ako žele da ostvare ozbiljniju vezu.

Bik

Posljednji mjesec proljeća biće ispunjen raznim događajima. Naravno, neće proći bez srčanih poslova. Sada je vrijeme da ustanete, da se povežete dublje sa sobom, podignete glavu i zaista vjerujete da ste vrijedni ljubavi i divljenja.

U maju će Bikovi sigurno upoznati posebnu osobu za sebe ako su samouvjereni i druželjubivi.

Vodolija

Umjesto da se suzdržavaju, Vodolije treba da se opuste i budu spontane u maju. Vaši napori neće proći nezapaženo i donijeće pozitivne rezultate.

Promjene u vašem ličnom životu se naziru na horizontu, a od vas zavisi koliko će one biti pozitivne.

Škorpija

Ovog mjeseca imate izraženu želju za flertovanjem, a uglavnom će vaš prirodni šarm biti na vrhuncu. U maju bi pripadnici horoskopskog znaka Škorpija trebalo da uživaju i zabave se u fazama zavođenja.

Vrijeme je da skinete svoju nepristupačnost i bolje pogledate ljude oko sebe. Astrolog savjetuje da ovog mjeseca probate nešto novo, jer je ovo najbolje vrijeme da upoznate nekoga posebnog za sebe. prenosi Luftika.

 

 

Izvor: ATV

The post Horoskop otkriva koji znakovi će u maju pronaći srodnu dušu appeared first on Padrino Vijesti.