FOTO, VIDEO / Naša ekipa posjetila najslušaniji slovenački Radio1

Ekipa Padrino radija i HP media grupe posjetila je u Ljubljani najveću radijsku mrežu Slovenije Infonet media u okviru koje funkcioniše i najslušaniji Radio1 , uz popularne stanice radio Antena, radio Maxi, radio Bob, Triglav, Robin i druge.

HP media ekipa je bila gost u realizaciji najpopularnije radijske emisije u Sloveniji „Denis Avdić Šou“, te razmjenila iskustva sa kreatorom ovog šoua i menadžentom Radia1 i Infonet media.

„Dragocjeno iskustvo za nas, od tehničkih do programskih detalja o kojima smo razgovarali i razmjenili ideje sa Denisom i menadžentom Infonet media. Ovo je jedan od najvećih radijskih sistema na ex Yu prostoru i zadovoljstvo nam je da smo imali priliku da vidimo nešto novo i svoju pažnju u narednom periodu usmjerimo na realizaciju novih ideja koje će nas približiti standardu ovako velikih sistema koji funkcionišu u Evropskoj uniji“, izjavio je ovim povodom Bojan Sulaver, direktor HP media grupe Trebinje.

Domaćin ekipe HP media grupe Denis Avdić je jedna od najpopularnijih medijskih ličnosti u Sloveniji, kreator „Denis Avdić šoua“, popularno TV lice i stendap komičar, koji je porijeklom iz Bosne i Hercegovine.

Infonet media je nedavno lansirala novu radio stanicu Best FM koja emituje isključivo takozvanu „balkansku muziku“ i predstavlja najbrže rastuću radio stanicu u Sloveniji ikada.

 

Padrino, februar 2023.

The post FOTO, VIDEO / Naša ekipa posjetila najslušaniji slovenački Radio1 appeared first on Padrino Vijesti.