Da li vam je provod najvažniji na putovanju? Ako jeste, ovo su destinacije za vas!

Agencija Ski Vertigo je istraživala mnogobrojne svjetske gradove, a ideja je bila da otkriju ko nudi najjeftiniji, ali i najbolji provod. Pomenute destinacije su se izdvojile na osnovu odnosa kvaliteta zabave i cijene koju ta zabava iziskuje.

Gradovi kao što su Berlin, Buenos Aires i Las Vegas – su poznati po svojoj fantastičnoj noćnoj sceni, ali provod na ovim lokacijama ne mogu svi da priušte. Jednostavno je, ako želite dobru zabavu, morate dobro i da platite…

Baš zato je turistička agencija Ski Vertigo sprovela istraživanje kako bi otkrila gde je najpovoljniji noćni provod.

Koristili su zanimljivu metriku analize troškova koji su uključili tri piva, vožnju taksijem od 5 kilometara i obroka u Mekdonaldsu u 183 velika grada da bi utvrdili gde je najbolji noćni izlazak.

Prvi je Guangzhou, grad koji je istorijski poznat kao glavna polazna tačka za Put svile i glavna kineska trgovačka luka, ali i grad sa obiljem barova, klubova i žurki na brodu. Tri piva, vožnja taksijem i obrok u Mekdonaldsu ovde će vas koštati samo 8,52 evra. Kina ima još tri grada na istoj listi, a Šenžen i Peking su takođe rangirani u prvih 10.

Indija je takođe dobro rangirana. Gurgaon, grad jugozapadno od Nju Delhija, je na drugom mestu sa 9,44 evra u proseku, Koimbatore je četvrti, a Kolkata peti. Na trećem mestu je Aleksandrija u Egiptu, sa potrošnjom od 9,53 evra.

Izvor: Naxi.rs

The post Da li vam je provod najvažniji na putovanju? Ako jeste, ovo su destinacije za vas! appeared first on Padrino Vijesti.