Četiri horoskopska znaka čiji se ljubavni životi dramatično mijenjaju kako Venera ulazi u Lava

Poslije ovog ljeta, nećete biti isti.

Proteklih mjesec dana Venera se nalazila u Raku, gdje se izuzetno dobro snalazi u brizi i zaštiti, ali se često bori da se oslobodi ograničenja tradicije i težnje ka stalnoj bezbjednosti.

Za to vrijeme dogodilo se nekoliko pozitivnih stvari: odnosi su bili prijatniji, zajedno smo provodili više vremena kod kuće, a žene, posebno majke, bile su naglašene. Bilo je to vrijeme da se cijeni predan, naporan posao obavljen iza kulisa.

Sve se ovo mijenja 11. jula u 12:19 popodne ЕST, kada Venera dostiže nulti stepen Lava i uvodi glasne, smjele i harizmatične promjene u naše romantične veze, u naš ciklus trendova ljepote i za naše samopouzdanje.

Kad god se planeta ljubavi nađe u ovom dramatičnim i ponosnim znakom, zagarantovano je uživanje u centru pažnje, nakon toliko vremena skrivanja u pozadini.

U trenutku kada Venera uđe u Lava, suprotstaviće se Plutonu, planeti uništenja i transformacije, u Vodoliji, koja je trenutno retrogradna.

Еvo koji horoskopski znaci mogu očekivati pozitivne ljubavne promjene u predstojećem periodu:

Ovan

Ukoliko želite da imate vruće ljeto, zvijezde su raspoređene u vašu korist. Sa Venerom koja prolazi kroz vaše peto polje, privući ćete dosta potencijalnih ljubavnih interesovanja, a čak ćete se možda i uplesti u ljubavni trougao vrijedan filma. Često vas drugi jure, pa budite opušteni i uvijek ih ostavite da žele više. S druge strane, sa Plutonom u vašem jedanaestom polju u suprotnosti sa Venerom, rizikujete da privučete opsesivne ljubavnike. Blokirajte svakoga ko djeluje malo sumnjivo.

Lav

Ovo je vrijeme da hrabro zakoračite u svoju moć. Venerini tranziti do vaše prve kuće uvijek čine da izgledate glamuroznije, ljepše i privlačnije, a osjećaćete se kao glavni lik svog života tokom ovog kratkog tranzita u kome vam se čini da vam sve ide sumnjivo dobro. Ako ste umorni od besmislenih sastanaka i tražite neku dugoročnu posvećenost, postoji jasan poziv iz univerzuma da uđete u ozbiljnu vezu, mada sa Plutonom u vašem sedmom polju u suprotnosti sa Venerom, mogli biste završiti vezani za još jednu karmičku životnu lekciju umjesto toga.

Jarac

Onima od vas koji su nedavno stupili u novu vezu, vjerili se ili vezali čvor, svideće se prednosti Venere koja vrtložno putuje kroz vašu osmu kuću. Možda ste i sami šef, ali velike su šanse da ste se udružili sa nekim ko je jednako bogat. Neka vas vaš partner odvede na taj skupi evropski odmor. Međutim, sve na svijetu zahtijeva ravnotežu, a ponekad karma poravna račun. Pluton u vašoj drugoj kući naspram Venere je tu da podsjeti da ako lažete o sopstvenoj neto vrednosti, koristite nekoga za njihov novac ili ne pokazujete dovoljno zahvalnosti, možda ćete se suočiti sa posljedicama.

Vodolija

Planeta romantike u vašoj sedmoj kući? Ne može biti očiglednije: ovog ljeta ćete vidjeti neke velike promene u vašoj sferi ljubavnih odnosa. Ako ste zaglavili u situaciji ili ste umorni od ljetnih zapleta, biće vam drago da znate da koga god da sretnete tokom sljedećeg mjeseca, ima ozbiljan potencijal. Međutim, s obzirom na to da Pluton u vašoj prvoj kući pravi opoziciju sa Venerom, ovo nije bezbrižna, ležerna stvar za bilo koga od vas. Koga god da uvedete u najintimnije prostore svog života, trajno će promijeniti vaš identitet. Poslije ovog leta nećete biti isti.

Izvor: ATV

The post Četiri horoskopska znaka čiji se ljubavni životi dramatično mijenjaju kako Venera ulazi u Lava appeared first on Padrino Vijesti.