Borac savladao Leotar u Banjaluci

Borac je u Banjaluci u okviru 23. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine ugostio Leotar te je ekipu iz Trebinja savladao sa konačnih 2:0.

Od samog starta susreta je domaći Borac pokazivao dosta veću incijativu, većinom se igralo na polovini Leotara te gostujući sastav nije mogao da napravi bilo kakav opasniji napad.

To se Borcu, nakon nekoliko dobrih polušansi isplatilo u 29. minutu kada je laserski precizan pas ka Nikoli Ninkoviću poslao Benjamin Tatar, nakon čega je vezni fudbaler glavom matirao nemoćnog čuvara mreže Leotara Dušana Puletića.

Borac je na 2:0 povisio u 58. minutu kada je Ninković odlično između dva igrača Leotara uposlio Envera Kulašina koji je sa nekoliko metara od gola Leotara “bocnuo” golmana Trebinjaca te upisao svoj treći pogodak u sezoni.

Prva prava prilika gostujućeg sastava je došla u 63. minutu poslije odličnog udarca Mihaila Cmiljanovića sa nekih 16 metara, ali je na njegovu nesreću, a na sreću Borca, saveznik banjalučkog kluba u ovoj situaciji bila stativa.

Do kraja susreta nije bilo nekih značajnih prilika niti na jednoj strani, te je samim tim Borac sa konačnih 2:0 savladao Leotar te ostavio sva tri boda na “Gradskom stadionu” u Banjaluci.

 

Izvor: meridiansportbet.ba

The post Borac savladao Leotar u Banjaluci appeared first on Padrino Vijesti.