„Bileća fest 2023“ na Bećaruši od 26. do 29. jula

,,Bileća fest 2023″ počinje 26. jula na lokalitetu Bećaruša, a ljubitelje dobre muzike i zabave očekuje trodnevno druženje sa regionalnim muzičkim zvijezdama.


Festival će nastupom otvoriti Mirko Plavšić, drugo veče (28.jul) posjetioce će zabavljati Aleksandar Zoranić, dok je 29. jul rezervisan za nastup Osmana Hadžića. Festivalske večeri upotpuniće Dj Vex i Dj Đolix.

Festival će biti održan u organizaciji Udruženja ,,Кulturni centar Bileće“, Opštine Bileća i TOOB.
Prema riječima, direktora festivala, Nemanje Ivetića, festival će i ove godine imati humanitarni karakter.

,,Bileća fest 2023″ je prilika da Bileću promovišemo u turističkom smislu, da mladima omogućimo nezaboravan provod, ali i da pokažemo humanost na djelu. I ove godine dio prihoda poklanjamo onima kojima je pomoć potrebna“, rekao je Ivetić.

Cijene ulaznica za nastupe Mirka Plavšića i Osmana Hadžića iznosiće 5КM, dok je ulaz na drugo veče festivala i nastup Aleksandra Zoranića besplatan.
Na festivalu će biti uručena Povelja Udruženja ,,Кulturni centar Bileće“, za društveni rad i promociju naše opštine ovogodišnjem laureatu Bojanu Mileniću.
Sigurno je da će Bileća u posljednjim danima mjeseca jula biti mjesto druženja, zabave i stvaranja nezaboravnih uspomena.

 

 

 

Izvor: Radio Bileća

The post „Bileća fest 2023“ na Bećaruši od 26. do 29. jula appeared first on Padrino Vijesti.