Avanturizam i aktivan odmor novi turistički aduti Trebinja

Trebinje će svoju turističku ponudu obogatiti sadržajima u vezi sa avanturizmom i aktivnim odmorom, što će grad na Trebišnjici učiniti još poželjnijom destinacijom, najavila je direktor trebinjske Turističke organizacije Mirjana Putica.

Govoreći o nastupu gradske Turističke organizacije na 44. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu, Putica je ukazala da se Trebinje ove godine posjetiocima najznačajnije turističke manifestacije u regionu predstavlja samostalno na štandu u Hali jedan Beogradskog sajma.

„Na štandu dijelimo promotivne materijale građanima Srbije da se upoznaju sa našim sadržajima i sagledaju šta sve možemo da im ponudimo“, rekla je Putica za Srnu.

Ona je istakla da je prvog dana sajma posjeta štandu velika i da su prezadovoljni interesovanjem turista, pogotovo što je riječ o posjetiocima jednog od najvećih i najznačajnijih turističkih sajmova u Evropi.

„Imamo bogato kulturno-istorijsko nasljeđe, vinsku i gastro ponudu, vjerski turizam, kao i sadržaje u kompleksu `Grada sunca`. Ove godine akcenat smo stavili na avanturizam i aktivni odmor. Imamo i promociju Parka prirode `Orjen`. Promovišemo i naše vinarije iz Trebinja“, navela je Putica.

Ona je naglasila da je na štandu pripremljen i bogat kulturno-zabavni program, kao i nastup pjevača Peđe Jovanovića u subotu, 25. februara.

„Velika nam je čast što se predstavljamo na tako velikoj i značajnoj manifestaciji kao što je Međunarodni sajam turizma u Beogradu“, zaključila je Putica.

 

 

Izvor: Srna

The post Avanturizam i aktivan odmor novi turistički aduti Trebinja appeared first on Padrino Vijesti.